04 Mart 2016

Sigara Sanatı

            Eskiden yayınlamış olduğum bir postu buldum ve sigara hakkındaki fikirlerim 2 yılda nasıl değişmiş onu gördüm. Sigaraya tamamen aşığım... Yazdığım post aynen şu şekilde:

             "Merhaba değerli okurlar, bugün çok farklı bir sanat keşfettim. Çok garip bir şey ama çok hoşuma gitti. Zararlı olan sigarayı masumlaştırmışlar diyebiliyoruz bu sanatı gördüğümüz zaman. Sigaradan heykeller, yapılar yapmışlar. Kaplan deseni bile yapmışlar. Gerçekten en beğendiğim o oldu. Bazıları da sigarayı boyamışlar, farklı renkler ve desenler.. Sigarayı bırakalı zaman oldu fakat cezbediyor diyebilirim ehehe. Neyse sosyal mesajımızı da verip fotoğraflara geçmek istiyorum değerli okurlarım. "Sigara içmek birden değil yavaş yavaş öldürür. Lütfen sigara içip sevdiklerimize de zarar vermeyin. Umarım beni dikkate alırsınız" kimse dikkate almayacak belki ama şansımı deneyeyim dedim ben..."















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnsanın Elinden Kayan Yaşamı

      Selamlar değerli okurlar. Buralara uğramayalı yaklaşık bir yıl oldu. Keyifle yazdığım blogum, iş hayatıma yoğunlaşmamla birlikte diğer...