06 Mart 2016

The Plan



        Merhaba değerli okurlarım bugün sizlere çok farklı bir indie sinek simülasyon oyununu tanıtacağım. Oyun steam'de bedavadır. Oynamak isteyenler steam'de bulabilir bu özgün oyunu. Oyun Krillbite Studio tarafından üretilmiş olup 10 Şubat 2013 tarihinde piyasaya sürülmüştür. Oyun toplam olarak 55.6 mb'tır denemenizi isterim gerçekten.
        Oyunda bir sineği kontrol ediyoruz. Baş rolde sinek... Kesinlikle ilk gördüğümde benim de ilgimi çekti. Çünkü baş rolde sineğin olduğu bir oyuna rastlamak kolay olmuyor. İndirdim ve gördüm sineklerin çektiği zorluklara da değinmiş oyun birazcık, düşen yapraklar ve örümcek ağları... Sinekle gezintiye devam edip göğe yükselmeye karar verdim ve olay gerçekten de göklerdeymiş. Aşağıda hiç bir şey yokmuş meğer. yıldızları görüyoruz. Muhteşem bir şekilde işlenmiş oyunda o görüntüler. Biraz daha çıktığımızda bir... Neyse ya devamını anlatmayayım siz görün artık. Çok güzel şeyler var yani oyunda. Ben tavsiye ederim zaten 55 mb bir şey kaybettirmez size değil mi?..




      Oyun bittiğinde birşeyi fark ettim. O da oyundaki her yıldız oyunu oynayıp bitiren kişileri temsil ediyor. Yukarıdaki fotoğrafta da görebilirsiniz nasıl olduğunu. Mouse ile herhangi bir yıldızın üzerinde beklettiğimiz zaman oyuncunun ismi yazıyor. İsminizin görünmesi için oyunu bitirmeniz yeterli olacaktır. Sadece isim yazmakta zorunlu değil. Oyun bitince dilediğiniz şeyi yazabilirsiniz.





















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İnsanın Elinden Kayan Yaşamı

      Selamlar değerli okurlar. Buralara uğramayalı yaklaşık bir yıl oldu. Keyifle yazdığım blogum, iş hayatıma yoğunlaşmamla birlikte diğer...