13 Şubat 2017

İLK MİM! Reklamlardaki Gibi Olmayan Şeyler

         Öncelikle Yine Bir Gün Biz Böyle blogunun sahibi olan Özlem Kutlu'ya teşekkür ederim mimi bana fırlattığı için.

        Reklamlardaki Gibi Olmayan Şeyler dendiğinde aklıma ilk olarak Çamaşır Deterjanı reklamları geldi. Çünkü Siyahları siyah gibi, beyazları da beyaz gibi yapan bir çamaşır deterjanına rastlamadım şimdiye kadar. Bekar evi mensubu olarak bu konudaki tecrübelerimle konuşuyorum. Atletime yemeğin yağlı ve kırmızı sosu döküldüğü zaman o izin çıkmıyor. Orada kalıyor öylece. Zamanla, yıkandıkça rengi soluyor sadece. Bir deterjanın makinede öyle bir lekeyi çıkarttığını görmedim.
         Yine atletten devam edeceğim konuya; çünkü atlet giymeyi severim ben. Reklamlarda beyazlar başka firmanın deterjanı ile yıkandığı zaman renginin griye çaldığı görünüyor. Atletimin renginin zamanla griye döndüğünü görmedim. Yani yeni aldığım atletle aynı renk oluyor; Tek farkı yıpranması oluyor. Bana en yalan gelen kısmı budur. Adamlar photosop'u açıyor ve "Dodge Tool" ile üzerinden geçiyorlar, aşağıdaki fotoğrafta göreceğiniz gibi:


           Geldi sıra mimi fırlatmaya. Buralarda yeni sayıldığım için takipçileri yazabileceğim sadece cevaplasınlar bakalım merak ediyorum cevaplarını:



8 yorum:

  1. Gördüm en kısa vakitte yazacağım ! :)

    YanıtlaSil
  2. Eheh :D Bu reklamlardaki gibi olmayan şeyler mimlerini birkaç gündür okuyorum ve çok gülüyorum ben :) Yağlı ve salçalı bir lekenin çıkacağını ben de sanmıyorum bir ihtimal çamaşır suyu :) Çok teşekkür ederim mim için, biraz düşünüp bir şeyler yazayım ben de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet çok eğlenceli bir mim zinciri oldu şu son günlerde :)

      Sil
  3. Haha farklı bir bakış açısı sunmuşsun. Biz hep Reklamlardaki kadar iyi olmadigi konusunda dururken sen bir de reklamda kadar gri olmamasını eklemissin :)) tebrikler ve teşekkürler

    YanıtlaSil
  4. beyazları siyahla yıkamışlardır gri olsun diye dün siyah kotuyla karda kayan bir hatunun karı nasıl siyaha boyadığını gördüm beyaz atleti siyah pantolonla yıkarsan o gilik tatmin eder bence sizi :) tabi bunu o deterjanı deneyipbeyazlatıyor mu diye bakmak için yapmak çok da akıl karı değil :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ehehe grileştirme işi çok mantıklı geldi bak :) Bir gün gri bir atlet istersem siyah pantolonla yıkayacağım, denemiş olurum hem :)

      Sil

İnsanın Elinden Kayan Yaşamı

      Selamlar değerli okurlar. Buralara uğramayalı yaklaşık bir yıl oldu. Keyifle yazdığım blogum, iş hayatıma yoğunlaşmamla birlikte diğer...