20 Haziran 2017

Haziran Film Güncesi #2017

       Merhabalar değerli okurlar. Bugünkü yayınımda bu ay izlediğim filmlerden bahsediyorum. Burada gösterdiğim filmler tavsiye ettiğim filmlerdir. İzlediğim filmlerin hepsini değil de tavsiye ettiklerimi ekliyorum bu yayına.
      Sanırım bu ay dram türüne biraz fazla yöneldim. Eskiden çok izlemezdim ve sebebini bilmiyorum. Dram türünden başka bir türde film izlemek içimden gelmiyor. Arkadaşlarım ısrar ederse sinemada başka bir türe gidiyorum; fakat evde yalnız başıma izleyeceksem, dram olmalı o film.

      Finallerdi falandı derken bu kadarcık film izleyebilmişim. Her ay beğendiğim filmleri sizlerle paylaşacağım. Böyle bir seri başlatmak istemiştim. Umarım film yorumlarını da yapabilecek zamanım olabilir.







2 yorum:

  1. Afişlerden algılayabildiğim kadarıyla iyi filmlere benziyor. Tek tek bakıp bir kez daha yorum için geleceğim :) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer filmleri izlersen ve arasında "Bu filmin nesini beğendin?" diyebileceğin bir film olursa, memnuniyetle açıklayabilirim durumu :) ben teşekkür ederim.

      Sil

İnsanın Elinden Kayan Yaşamı

      Selamlar değerli okurlar. Buralara uğramayalı yaklaşık bir yıl oldu. Keyifle yazdığım blogum, iş hayatıma yoğunlaşmamla birlikte diğer...