02 Haziran 2017

Wheel Survival Games (Çark Kurtuluş Oyunları)

       Bugün sizlere muhteşem bir reality show'dan bahsetmek istiyorum. 6 farklı bölge ve 6 farklı insan yarışıyor bu programda. Evet isminden de gördüğümüz gibi çark bu hayatta kalma oyununun temel kuralıdır. Dolunay ve yarımayın olduğu günlerde çark dönüyor ve yarışmacılar yer değiştiriyor. Sanırım adaletsizliği önlemek için yapılmış bir uygulama bu. Bence çok mantıklı bir uygulama bu çark olayı.
       İzlemenizi öneriyorum. Gerçekten insanların neler yaşadığını öğreniyorsunuz ve nelerden ders aldıklarını görebiliyorsunuz. Bunları izlemek büyük bir zevk. Ülkemizde gördüğünüz survivor yarışmasıyla televizyonlarımızı kanser eden insanlarla doldu televizyonlarımız. İnsanların tek amacının izleyicileri etkilemek olduğunu fark edemiyoruz kumanda elimizdeyken.


2 yorum:

  1. Ben de bir kaç kere babam izlerken denk gelmiştim, güzel ama ismini bilmiyordum. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet güzel bir yarışma. Daha uzun ve detaylı bir paylaşım olabilirdi fakat kısa tutmayı tercih ettim her ne hikmetse. Bu kadar kısacık yazıyı hak etmiyor diyebilirim kısacası.
      Teşekkürler yorumun için

      Sil

İnsanın Elinden Kayan Yaşamı

      Selamlar değerli okurlar. Buralara uğramayalı yaklaşık bir yıl oldu. Keyifle yazdığım blogum, iş hayatıma yoğunlaşmamla birlikte diğer...